MP3 Ringtone Maker

MP3 Ringtone Maker 1.92

Simpel beltonen maken op je Android telefoon

VOOR

  • Duidelijk menu
  • Gebruiksvriendelijke editor
  • Interne mp3 downloader

TEGEN

  • Geen kant-en-klare ringtones
  • Ringtones niet automatisch toe te passen

Uitmuntend
8

Met de gratis app MP3 Ringtone Maker creëer je beltonen voor jouw Android toestel. Via de zoekmachine download je mp3'tjes, waarna je ze eenvoudig omtovert in een leuke ringtone.

In het hoofdmenu van MP3 Ringtone Maker navigeer met de knop 'Ringtone Editor' direct naar de bewerker voor beltonen. In het volgende scherm kies je een liedje uit alle mp3's op jouw smartphone. Hierna kom je bij de editor terecht: via een schuifbalk selecteer je simpel het gewenste fragment uit een song. Met de afspeelknoppen luister je eerst naar je nieuwe creatie. Voldoet deze aan jouw wensen, dan sla je het deuntje op met het diskette-knopje.

Heb je nog geen muziek op je telefoon staan, dan haal je liedjes op via de knop 'Search' in het hoofdmenu van MP3 Ringtone Maker. De app functioneert dus ook als een mp3 downloader. Let wel: MP3 Ringtone Maker biedt geen kant-en-klare ringtones ter download, maar slechts volledige songs. Ook moet je jouw nieuwe creaties handmatig instellen als beltoon via de instellingen van je telefoon; MP3 Ringtone Maker heeft hier helaas geen knopje voor.

Heb je genoeg van die saaie en/of irritante beltonen op je telefoon? Met MP3 Ringtone Maker haal je eenvoudig fragmenten uit mp3's om er een coole ringtone van te maken.

Meeste downloads Beltonen & geluiden voor Android

Meer
MP3 Ringtone Maker

Download

MP3 Ringtone Maker 1.92

Beoordelingen about MP3 Ringtone Maker